Članici in članu smo na razpolago za reševanje vprašanj, povezanih z uveljavljanjem in varstvom pravic iz delovnega razmerja.

Pogodba o zaposlitvi - svetovali vam bomo, ali je vaša pogodba o zaposlitvi, ki jo nameravate podpisati, primerna in skladna s predpisi ter kako v pogajanju z delodajalcem doseči, da bi bila ugodnejša.

Plača, regres, nadomestilo za prehrano, zdravstveno in pokojninsko zavarovanje - preverili bomo tudi, ali je vaša plača skladna s kolektivno pogodbo, ali ste prejeli regres za letni dopust v ustrezni višini, ali prejemate ustrezno nadomestilo za prehrano med delom in ustrezno povračilo stroškov za prevoz na delo in z dela, ali so vam zagotovljene pravice, ki jih imate v morebitnem postopku prisilne poravnave, likvidacije ali stečaja, ali so vam zagotovljene pravice iz zdravstenega in pokojninsko invalidskega zavarovanja.

Uveljavljanje pravic iz delovnega razmerja - na podlagi vaših podatkov bomo lahko ocenili, ali so vam kršene pravice iz delovnega razmerja, ter vam nudili pomoč pri uveljavljanju in varstvu teh pravic, tako pri delodajalcu kot v pristojnih ustanovah ter na delovnem in socialnem sodišču.

Uradni celoten naziv: ZVEZA SVOBODNIH SINDIKATOV SLOVENIJE REGIJSKA ORGANIZACIJA ZAHODNE SLOVENIJE

Skrajšani naziv: ZSSS REGIJSKA ORGANIZACIJA ZAHODNE SLOVENIJE

Naslov: Parmova ulica 51, 1000 Ljubljana