POMOČ ZA NEČLANE SINDIKATA
090 76 67 (1,0156 €/min)

vsak četrtek od 9.00 do 15.00

Plačilo storitve uporabe telefonskega svetovanja se izvaja na podlagi klica na komercialno številko 090 76 67. Klic se začne obračunavati takoj, ko se vzpostavi zveza s svetovalcem in traja do prekinitve klica. ZSSS ROZS si bo prizadevala, da bo uporabnikom zagotavljala kvalitetne nasvete s področij, na katerih zagotavlja svetovanje. ZSSS ROZS ne odgovarja za morebitne motnje v omrežju oz. morebitno nedosegljivost številke iz posameznih omrežij.

KAKO POSTATI ČLAN?

figurice 22Član sindikata postanete s podpisom pristopne izjave . V kolikor je v družbi že ustanovljen sindikat, se obrnite na predsednika sindikata, kjer boste dobili nadaljnja navodila. V nasprotnem primeru se ob včlanitvi obrnete na strokovno osebje v naših sindikalnih pisarnah, kjer vam bomo nudili strokovno pomoč. Članarino vam obračunava računovodska služba delodajalca, v kolikor pa ne želite, da delodajalec ve, da ste član sindikata, lahko članarino plačujete prek trajnika ali položnic.

Pristopna izjava (PDF) , e-obrazec